Star of life snoepjes en de reis naar Parijs prijs!

Met de Roparun in zicht worden de laatste zaken nog even geregeld. De laatste boodschapjes, de camper wordt gehaald, de lopersbusjes worden geregeld, de route geplastificeerd etc. etc.. Helaas hebben we twee nieuwe teamleden moeten zoeken ivm het afvallen van twee leden door omstandigheden. Gelukkig is dit opgevangen en wordt deze pagina snel geüpdatet. Doordat we dit jaar vele teamwijzigingen hebben gehad en ook organisatorisch enkele wijzigingen hebben gehad was het niet makkelijk om ook dit jaar alles weer tot in de puntjes te regelen en ook om vele sponsors binnen te halen. Gelukkig is het allemaal gelukt en zijn wij blij met de vele mensen die ons hebben gesponsord op wat voor manier dan ook. Dankbaar zijn wij met onze hoofdsponsors: de Ambulancedienst van de VRR, Kringloop winkel Krimpen aan den IJssel en 3D Echo Barendrecht. Vandaag werden we nog door deze laatst genoemde gebeld om ons persoonlijk succes te wensen! Namens het team: bedankt!!! Maar natuurlijk bedanken wij alle mensen die ons hebben gesponsord en hebben gesteund in welke vorm dan ook! Bedankt! Hierdoor kunnen wij ons nog beter inzetten voor het goede doel!

Maar dat betekend niet dat we nu stilstaan met geld ophalen. Op dit moment verkopen wij snoepjes in de vorm van de star of life. Per zakje te koop voor 1 euro! Geïnteresseerd??? MAIL ons! Maar let op: op = op!

Tenslotte waren we vandaag bij D-Reizen Oud-Beijerland om met hun een cheque te overhandigen aan de winnaar van de Reis naar Parijs gesponsord door Van Nood Reizen. Deze unieke actie van D-reizen Barendrecht en Oud-Beijerland heeft ons €183,41 opgeleverd!

Zaterdag ochtend vertrekken wij naar Parijs om vervolgens om 19:31 van start te gaan met de loop terug naar Rotterdam! Volg ons “live” via deze site!!!

 

Dit bericht is geplaatst in Actie 2011 met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op Star of life snoepjes en de reis naar Parijs prijs!

  1. Pingback: Wegens succes herhaald!!!! | Ambulanceteam 115

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: