Sponsor bijzonderheden

Zonder sponsors geen roparun. Dat is zeker voor een team wat uit vrijwilligers bestaat vanuit een non-profit organisatie een feit. Wij zijn dan ook blij met iedere donatie op welke manier dan ook. Iedere euro kunnen wij goed gebruiken, maar ook zijn wij erg blij met sponsors in goederen en diensten. Want er komt bij een Roparun veel kijken.

Zo hebben wij eten, drinken en snacks nodig (wij zoeken hier nog sponsors voor) busjes, een camper (wij zoeken nog een camper), en vele vele andere zaken om de Roparun succesvol te maken. Gelukkig hebben wij al vele sponsors binnen. Waaronder ook enkele bijzondere sponsors die we even extra onder de aandacht willen brengen. Zo heeft Trital ons eerder al 30 hardloopshirts gesponsord. Zodoende lopen wij er straks allemaal uniform bij. Nu zijn we nog op zoek naar fiets kleding en kleding voor de overige teamleden. (Hint hint) Nog een bijzondere sponsor: Ambulancezorg Nederland heeft ons snoep gesponsord die we doorverkopen op evenementen waar wij staan.

Maar één hoofdsponsor van afgelopen jaar heeft iets nieuws en leuks bedacht. Het echografisch bureau 3d echo Barendrecht sponsort ons 50% van de omzet van alle echo’s die op 12 woensdagavonden (tot het pinksterweekend) gemaakt worden. Dus bent u zwanger of kent u iemand die zwanger is en een 2d, 3d of 4d echo zou willen gemaakt hebben, maak een afspraak bij 3d echo Barendrecht voor op de woensdagavond. Wees er snel bij, want vol is vol!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op Sponsor bijzonderheden

  1. Een Twitter reactie van 3d echo Barendrecht

    “Eerste woensdag heeft €175 opgeleverd @Ambulanceteam tbv @Stg_Roparun. Hierna nog 11 #pretecho sponsor woe avonden. #roparun @RTV_Rijnmond”

    https://twitter.com/#!/3dpretecho/status/177667151539355648

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: