Roparun broodjes, koffie en … Boterijzerkoek!

Een dag voor moederdag staan wij weer traditiegetrouw op de lentemarkt te Vlaardingen. Wij staan daar met ambulance als EHBO en daarnaast kunnen de bezoekers van de markt een kijkje nemen in een echte ambulance! Maar er is meer! Ieder jaar verkopen wij producten om zo geld op te halen voor de Roparun. Dit jaar verkopen wij boterkoek. Maar dan wel een hele bijzonder boterkoek.

Zoals gezegd staan wij op de lentemarkt in Vlaardingen. In het verleden hebben we hier de alom bekende IJzerkoekjes verkocht die door vrienden van ons team werden gebakken. Dit keer hebben wij de beste bakker van Vlaardingen benaderd om te vragen of hij ons Roparunteam wil helpen. Daar hoefde bakker Frank Hazenberg niet lang over na te denken. Hij kwam met diverse opties, maar uiteindelijk kwam hij met het idee om overheerlijke boterkoeken te gaan maken die we kunnen gaan verkopen voor moederdag.

ijzerboterkoek

Kom allemaal naar de gezellige lentemarkt te Vlaardingen op zaterdag 11 mei en koop een overheerlijke boterijzerkoek van bakker Hazenberg. Een boterkoek gecombineerd met het recept van de ijzerkoekjes en een mooi hart voor de allerliefste moeder!

De winst komt ten goede aan ons Roparunteam, maar je kan ons ook steunen via het Vlietland ziekenhuis. Bij de Albron Food & shop winkel in het Vlietland Ziekenhuis verkopen ze speciale broodjes en koffie. Fantastisch om te zien hoe verschillende bedrijven betrokken zijn bij dit goede doel.

IMG-20130412-WA0000

 

Dit bericht is geplaatst in Actie 2013 met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op Roparun broodjes, koffie en … Boterijzerkoek!

  1. Pingback: Opbrengst 2013 en wisseling bestuur | Ambulanceteam 115

Reacties zijn gesloten.