Roparun 2011 verslag

Op zaterdagochtend 11 juni verzamelde het Ambulanceteam op de Brugwachter te Rotterdam. De dag ervoor was het meeste al ingepakt in de busjes en camper. Nu dus de laatste puntjes op de bekende “i” en een groepsfoto met de sponsorvlag.

DSC00286.JPG

In het bijzijn van enkele familieleden, veel blauw blauw en de oorverdovende drietoon vertrokken we richting Parijs. Waar we na een tussenstop veilig aankwamen.

Aangezien we pas om 19:31 van start zouden gaan, hadden we uitgebreid de tijd om andere teams te bezoeken, de busjes her in te delen, de laatste dingen door te nemen, eten klaar te maken en eten te krijgen (extra) (bedankt voor de macaroni team 1-1-2.) Ook werden we kort werden geïnterviewd en gefilmd door Ronald de Witte en Ed van Niedek voor een item van de VRR. En aangezien we een jarige hadden (Chantal) werd er ook nog uitgebreid gezongen! Bekijk het filmpje HIER.

Van tevoren hadden we de weersverwachting nauwlettend in de gaten gehouden en we begonnen, zoals verwacht met een stralend zonnetje dat door de wolken brak, die we uiteindelijk nog tot en met België zouden blijven zien. (behalve ‘s nachts natuurlijk, maar toen hadden we de maan en de sterren)

Om 19:31 was het dan zo ver. Team 1 ging bijna van start. Met zijn allen gingen we richting de start. Daar werd nog even flink gedanst en gesjanst. Met veel support ging team 1 ervandoor. Team 2 en de rest verplaatsten zich naar het eerste wisselpunt. Aldaar was het snel eten en veldbedden neerzetten en proberen wat uurtjes rust te pakken. Rond 00:30 ging groep twee van start om vervolgens hun 65 km te gaan lopen. De snelheid lag hoog, zoals ook in de grafiek te zien is.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: