Record opbrengst Zwemmarathon! (Foto update!)

Met heel veel trots kijken wij terug op een zeer succesvolle zwemmarathon. De 2e editie van Hulpverleners te Water ging afgelopen zaterdag van start. In het gesponsorde Inge de Bruijn Sportfondsenbad hebben 7 teams zich ingezet om geld op te halen voor het goede doel: de Roparun.

FOTO UPDATE

Om 19:00 uur heeft burgemeester Van Belzen wederom het startsein gegeven voor dit geweldige evenement. De teams bestaan uit mensen, die zich in het dagelijkse leven direct of indirect al inzetten voor onze medemens en die deze nacht een topprestatie hebben geleverd om geld op te halen voor mensen met kanker. 12 uur lang hebben de teams in estafette vorm gezwommen voor het goede doel. Een zeer zwaar evenement. Niet alleen door de afstanden die in totaal afgelegd worden, maar ook vanwege de zware nachtelijke uurtjes. Maar het enthousiasme was hoog, de inzet geweldig en het resultaat verbluffend!

DSC_3397.JPG

De teams werden door DJ Nomer vermaakt met muziek in grote diversiteit. Hartelijk dank voor je geleverde dienst! Daarnaast werden ze verrast door bijzondere gasten. Gedurende het evenement kwamen verschillende typetjes langs om het publiek te vermaken. En met succes! Van pittige directieleden, tot dames van de schoonmaak, het publiek werd in de maling genomen en dit resulteerden in hilarische taferelen.

Voor het team met de meeste baantjes en de hoogste opbrengst hadden we een mooie beker als prijs. Iedere deelnemer kreeg tevens een leuke herinnering.

Plaats Team Aantal Baantjes
1 Risico & Crisisbeheersing VRR “Zwemsterren” 817
2 Risico & Crisisbeheersing VRR “Pluisje” 772
3 Ambulanceteam VRR 732
4 Dialyse afdeling Maasstad Ziekenhuis 625
5 Brandweerteam Hoek van Holland 609
6 Ambulanceteam BIOS 598
7 Intensive Care afdeling IJsselland Ziekenhuis 520

In totaal werden er 4673 baantjes gezwommen wat gelijk staat aan bijna 234 km!

Plaats Naam Opbrengst
1 Ambulanceteam VRR €2.240,32
2 Intensive Care afdeling IJsselland Ziekenhuis €1.579,02
3 Dialyse afdeling Maasstad Ziekenhuis €1.230,00
4 Risico & Crisisbeheersing VRR “Zwemsterren” €1.129,30
5 Risico & Crisisbeheersing VRR “Pluisje” €   953,50
6 Ambulanceteam BIOS €   415,00
7 Brandweerteam Hoek van Holland €   355,65

In totaal werd er, samen met extra donaties uit onder andere giften die werden gegeven voor de massage door onze fysiotherapeuten en masseurs,  € 7.945,34 opgehaald!

Arjen Littooij, algemeen directeur van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond verzorgde de prijsuitreiking. Toen het bedrag bekend werd gemaakt heeft hij medegedeeld dat de directie van de VRR het bedrag naar boven afrond tot een recordbedrag van

€ 10.000,- 

Hij prees dit evenement om zijn onderlinge samenwerking. Hij vindt het geweldig hoe hulpverleners zich samen inzetten voor dit goede doel: de Roparun!

De organisatie van dit evenement is ontzettend blij met dit resultaat! En bedankt een ieder die zich hiervoor heeft ingezet. Binnenkort volgt er een uitgebreid foto verslag op onze website. Wilt u alvast video en foto’s zien? Hieronder een aantal weblinks.

DSC_3937.JPG


Dit bericht is geplaatst in Actie 2013 met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op Record opbrengst Zwemmarathon! (Foto update!)

  1. Pingback: Opbrengst 2013 en wisseling bestuur | Ambulanceteam 115

Reacties zijn gesloten.