Oud en nieuw

We zijn inmiddels beland bij de laatste paar dagen van 2011. Er is het afgelopen jaar veel gebeurd en er is veel gedaan. Het Ambulanceteam is een Stichting geworden (Met dank aan notaris kantoor Groenveld en van Houdt!), zo stonden wij op diverse open dagen van de brandweer en ook hadden wij twee succesvolle dagen op de kerstmarkt te Vlaardingen.

Ook hebben wij onze eerste sponsors al weer binnen. Zo heeft de VRR het inschrijfgeld betaald, sponsorde de AZN onze bekende blauwe tong krijg snoepjes, die we overal verkochten en erg in trek zijn bij kinderen! (en sommige volwassenen natuurlijk ook…).  Voor het komende jaar gaan we een zwemmarathon organiseren voor het goede doel. ZPB biedt hun kantine aan en het Inge de Bruijn Sportfondsenbad hun zwembad! In samenwerking met 3 mede roparun teams verwachten wij er een gezellig en sportief evenement van te maken.

Maar niet alleen deze bedrijven steunen ons. Autorijschool Megan te Barendrecht doneerde een mooi bedrag aan ons en ook Cesar, een praktijk voor oefentherapie, doneerde ons een mooi bedrag!

Ook binnen het team zijn we goed bezig! Er is een actieve inzet van onze teamleden bij acties, we zijn allemaal bezig om acties te verzinnen en uit te werken  en er is ons zelfs een aggregaat geschonken door een loper! Om ons nog meer eenheid te geven heeft Trital ons een 30 tal lopersshirts geschonken, zodat we straks allemaal in het geel mogen lopen! (Zou er iemand zijn die ons ook nog fietsersshirts wil schenken??????)

Maar we zijn er nog lang niet! Het komende jaar gaan we verder met alle voorbereidingen voor een succesvolle Roparun vanuit Parijs en zullen nog vele acties volgen om geld op te halen voor dit goede doel!  Blijf ons daarom volgen op deze website, maar ook op Facebook en twitter!

Rest ons als Ambulanceteam verder niets anders dan jullie een veilig en gezellig uiteinde te wensen en tevens een veilig en gezond 2012!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: