Open dag Brandweer (3) Verslag

Het was koud, erg koud, maar het zonnetje scheen en dit samen met het programma resulteerde in vele bezoekers en dus in een succesvolle dag. Het ambulanceteam was gevraagd om aanwezig te zijn bij deze open dag om deel te nemen aan diverse demonstraties. In ruil daarvoor mochten wij onze spandoek ophangen met daarop de sponsors van het afgelopen jaar en mochten wij met een collectebus staan. We hebben niet veel geld opgehaald voor de Roparun (iedere euro is er een voor het goede doel) , maar wel hebben we vele kinderen gelukkig gemaakt met een blik in de ambulance en mochten ze met een ambulanceshirt op de foto. Ook de volwassenen kregen zodoende de gelegenheid om meer te weten te komen over ons werk op de ambulance.

Het was een gezellige dag en we mochten het publiek laten zien hoe wij samenwerken met de brandweer bij diverse inzetten, zoals AED inzet (reanimatie) en het bevrijden van een slachtoffer in een voertuig.

Wij hebben genoten van deze dag. Meer over deze open dag is te lezen op de website van de Brandweer Barendrecht, VRR112.nl en de website van Remco Holst. Foto’s hebben we te danken aan onze eigen fotografen en Remco Holst en Robin Veerman.

Hieronder een kleine selectie. Meer foto’s HIER.

Dit bericht is geplaatst in Actie 2013 met de tags , , . Bookmark de permalink.