Mini Roparun 2014 ***update***

***update*** zie onderaan dit bericht

Vrijdag 25 april 2014 was het zover: de Koningsspelen/mini-RoParun voor de scholen OBS de Kubus. Een sportieve ochtend/dag voor de kinderen van groep 3 t/m groep 8. 300 rennende, gillende, sprintende en vooral sportieve kinderen die er een geweldige dag van hebben gemaakt!

Onder toeziend oog van ons RoParun team 115, de leraren en ouders van de school en sommige toegestroomde mensen uit de wijk, werd het een mooie sportieve dag. De weergoden waren ons enorm gunstig gezind, want het zonnetje scheen en de temperatuur was zeer aangenaam!

Op en rond het terrein stonden meerdere ambulancevoertuigen opgesteld: 2 ambulances, een zorgambulance, een Rapid Responder, de MICU kwam nog even lang (maar kreeg helaas meteen een rit) en een volledig Sigmateam was aanwezig, mét een volledig ingerichte gewondentent.

De kinderen kregen de mogelijkheid om door de ambulances heen te lopen, alle spullen te bekijken, uitleg te krijgen over ons werk, en ook nog even achter het stuur te kruipen. Bij het Sigma werd uitleg gegeven over hun werkzaamheden, werden leraren en leraressen op de plank gelegd, benen en armen gespalkt en zelfs hier en daar een gevallen kind met pijnlijke knie echt verzorgd!

Al met al een heel bijzondere dag, die door zowel de school, als door ons en de kinderen als erg leuk is ervaren. 21 mei gaan we terug naar de school en horen we wat de opbrengst voor de RoParun is! Wij zijn erg benieuwd!

Onze dank gaat uit naar alle leraren, leraressen, medewerkers Sigma, medewerkers Ambulancedienst en teamleden van RoParunteam 115 voor hun hulp, enthousiasme, medewerking en aanwezigheid!

Op naar volgend jaar!

Dia show zien? Klik HIER

Meer foto’s binnenkort op de site

***update***

Dit geweldige evenement heeft € 4.014,33 opgeleverd tbv de Roparun!


 

 

Dit bericht is geplaatst in Actie 2014 met de tags . Bookmark de permalink.