Lentemarkt Vlaardingen 2012 (Foto-update)

Afgelopen zaterdag (12 mei) stonden wij met ons ambulanceteam 115 weer op de Lentemarkt in Vlaardingen. Net als vorig jaar en ook net als met de kerstmarkt stonden wij daar als EHBO.

Zaterdagmorgen om half 10 waren we weer aanwezig op ons oude vertrouwde stekje op de Markt in Vlaardingen. Dit keer met ambulance 17-105. Het was tijd voor de jaarlijkse lentemarkt. In de 1e plaats stonden we daar voor de EHBO, maar ook om ons roparunteam te promoten en geld op te halen voor ons team. De kinderen konden weer in de ambulance kijken en kregen uitleg van onze mensen over het werk dat we doen, ze konden op de foto in ambulance-shirtjes, er kon bloeddruk gemeten worden en natuurlijk verkochten we ook weer ambulancesnoepjes en bouwplaten.

In de eerste instantie leek het weer ons niet gunstig gezind. Na op te zijn gestaan met een mooi zonnetje, kwamen al gauw de regenwolken en de regen. Aangekomen op de Markt, trok die regen al snel weg en maakte we ons op voor toch wel een mooie zonnige dag. We stonden tegenover de draaimolen en de kinderboerderij, dus aanloop zat. We werden deze dag geholpen door Remy, Chantal, Wil en zijn vrouw, Lisanne, Patrick, Arien, Niels en Bianca met dochtertje Lieke. Ook waren de knuffelhonden van Remy en Chantal weer aanwezig. Dit keer stond er een groot bord achter de honden met de tekst “Aaien mag tegen een leuk bedrag” en daar hadden mensen toch graag wat voor over. Geweldig!!

Ondanks de zon die zich goed liet zien stonden we met de ambulance een groot deel van de dag in de schaduw. Dit maakte het erg fis, maar gelukkig kwam de vrouw van Arien ons verwarmen met koffie en thee aan het begin van de middag. Dit werd door iedereen zeer gewaardeerd.

Ook kwam onze collega Teunis nog langs met de motorambulance. Kinderen konden ook hierop op de foto en er waren er toch verscheidenen die daar graag gebruik van maakten. Zeg nou zelf……hoe vaak kun je op een motorambulance zitten.

Al met al was het weer een geslaagde en gezellige dag. Er is een hoop gelachen, veel mensen zijn langsgeweest en hebben wat gedoneerd om ons team te steunen. Hartelijk dank hiervoor. Een kleine impressie van de dag is te zien op de foto’s die door onze collega zijn gemaakt.

Nu nog ruim een week te gaan en dan gaat de roparun van start. We zijn via Twitter en via onze site (en de roparun site) te volgen voor de mensen die dat willen. Op naar een goede afloop van deze editie van de roparun!        *Verslag: Chantal 

OPBRENGST: €353,12

Bekijk hieronder enkele foto’s. Meer foto’s zien? Klik HIER!

Dit bericht is geplaatst in Actie 2012 met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: