Kerstmarkt en Collecte!

Het was een druk weekend. Wederom stonden wij vrijdagavond en zaterdag overdag als EHBO op de kerstmarkt van Vlaardingen. En hebben wij voor de tweede keer gecollecteerd in de stad Rotterdam. Ondanks dat wij onregelmatig werken, hadden we weer genoeg vrijwilligers op de been gekregen, die ons graag en met vol enthousiasme wilden helpen. Zelfs vrienden en familie zijn tegenwoordig steeds vaker in de weer om ons Roparunteam te steunen.

 

Klik HIER om direct het resultaat te zien!
De Kerstmarkt
Wat was het nat en koud vrijdagavond. Gelukkig was het programma weer goed in elkaar gezet en was het best druk op de markt. Oud teamlid Marieke en haar moeder hebben traditie getrouw, de alom bekende overheerlijke Vlaardingse IJzerkoekjes gemaakt (waaronder hele bijzondere zoals je verderop op de foto’s kan zien!). En die gingen als zoete broodjes over de toonbank. Maar niet alleen de koekjes vlogen weg, ook de partytent, die we geleend hadden van 2 teamleden, wilde er vandoor gaan toen een harde wind plots op kwam zetten. Helaas heeft hij het niet overleefd. De tent is kapot, dus daar gaan we een sponsor voor zoeken….. (hint). Gelukkig konden we verhuizen naar een leeg staande marktkraam en hebben we de goederen van daaruit kunnen verkopen. De zaterdag was voor wat het weer betreft vele malen beter. De verkoop van de ijzerkoekjes, snoepjes, loten en…. overheerlijke (ja net als de ijzerkoekjes) roomboteramandelstaven van bakker Peter Degenkamp. Dit keer met logo van ons team!

De inzet van onze collega’s op de kerstmarkt is weer top te noemen en speciale dank gaat uit naar de moeder van Marieke die vele uren heeft staan bakken. Bedankt! De sfeer zat er goed in. Er is hard gewerkt, veel uitleg gegeven over de Roparun en ons team en hebben veel gelachen.

IMG-20121214-WA0004.jpg

Collecteren
Vorig roparunseizoen hebben we voor het eerst gecollecteerd en wegens succes dit nogmaals herhaald. Gelukkig was het niet zo koud als toen in maart. Het zonnetje scheen en we hebben slechts een paar spetters gehad. We stonden weer net als afgelopen jaar nabij de Koopgoot en V&D. En het was druk in de stad. Veel mensen waren in de weer voor hun kerstinkopen. Familie en teamleden hebben ons geholpen met de bussen. Maandag worden deze bij de Roparun gestort en weten we wat het resultaat zal zijn. Wordt vervolgd!!!

Ook op onze Facebook pagina kun je meer over en van ons lezen. Vind ons daarom leuk op Facebook!

 

UPDATE UPDATE UPDATE

Opbrengst Collecte: € 919,44
Opbrengst Kerstmarkt: € 1.053,92

Dat betekend dat we in 2 dagen tijd € 1.973,36 hebben opgehaald voor de Roparun!!!

Dit bericht is geplaatst in Actie 2013 met de tags , , , . Bookmark de permalink.