Geslaagde Lentemarkt!

En dát maakt de Roparun extra bijzonder. Als vrijwilligers op verschillende manieren proberen geld op te halen voor het goede doel. En zo stonden 3 leden van ons team, bijgestaan door een moeder van ons teamlid, afgelopen zaterdag op de Lentemarkt in Vlaardingen, zoals eerder beschreven stond. Hans, Patrick, Marieke (zie ook hier) en haar moeder Len, hebben zich die dag flink ingezet. Alle lof trouwens voor Len die ongeveer 200 ijzerkoekjes heeft gebakken, knutselmateriaal heeft voorbereid en van alles bij elkaar had verzameld.

Als medische professionals stonden we er met een echte ambulance voor de EHBO. En dat is natuurlijk erg interessant; zo’n gele bus met zwaailichten. Niet alleen kinderen wilden er graag een kijkje in nemen, ook volwassenen wilden wel eens weten hoe het er van binnen uitziet. Zo gaven we ze uitleg over de ambulance, de apparatuur en de manier van werken. Kinderen konden bovendien heerlijk knutselen. Exclusief de donaties in de collectebussen, hebben we zo’n 250 euro opgehaald!

Met het fantastische weer op een leuke en gezellige markt, werden we ook nog eens verrast door Rene Toonen. Hij heeft namens de Roparunradio een interview afgenomen, welke binnenkort te beluisteren is op hun website. Naar alle waarschijnlijkheid is onze bijdrage in aflevering 9 te horen. Vanaf week 20.

Roparunradio volgt de Roparun van 2011 op de voet.
Onze uitzendingen zijn te beluisteren via diverse radiostations van vrijdag
10 juni 20:00 uur tot maandag 13 juni 20:00 uur.
Alle informatie: www.roparunradio.nl

Hieronder een foto impressie van deze dag! Binnenkort zal er ook een update op de deze site te zien zijn.

UPDATE 23 mei 2011: Nu te beluisteren op de roparunradio. Aflevering 9 vanaf 48:30!

 

Dit bericht is geplaatst in Actie 2011 met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Geslaagde Lentemarkt!

  1. Marieke schreef:

    Hallo Ambulanceteam 115,

    Wat goed dat jullie je inzetten voor de Roparun. Ik heb jullie zien staan op de lentemarkt. Wat ik me afvroeg: doen jullie ook demo’s op basisscholen? Ik ga starten met een project 112 in de klas, en ga het met name over de ambulance hebben. Het zou geweldig zijn voor de kinderen om een ambulance van dichtbij te bekijken. Het hoeft niet voor niets, ik doneer graag een bijdrage voor een volgende Roparun.

    Met vriendelijke groet,
    Marieke van Klaveren

  2. Pingback: Kerstmarkt Vlaardingen 2011 | Ambulanceteam 115

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: