Zwemmarathon 2012

Zet maar alvast in de agenda: 21 januari zal er een zwemmarathon plaatsvinden in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad.

Schrijf je met een team nu in om deel te nemen aan dit fantastische en sportieve evenement! Samen met nog 23 andere teams is het de bedoeling om 12 uur lang zo veel mogelijk baantjes te zwemmen. Van 19:00 uur tot 7:00 uur de volgende ochtend hebben wij het zwembad beschikbaar gesteld gekregen en ook de kantine van Zwem- en polovereniging Barendrecht blijft deze nacht open! Deze zwemmarathon organiseren wij samen met roparun team 112, team 46 en team 181. Een team van leden van de VRR, dus hoe veilig wil je het hebben? Op dit moment zijn wij nog druk bezig met de puntjes op de bekende “i” in het draaiboek, maar je kan je alvast inschrijven!

Wordt het dan saai een gehele nacht baantjes zwemmen? Welnee, verre van dat! Wij gaan nog niet alles verklappen, maar neem van ons aan dat we zorgen voor een hele gezellige nacht! Wil je meer informatie hebben? Stuur een email naar ons. Als het draaiboek af is en de posters ontwikkeld zijn, zullen we meer gaan toelichten over dit evenement. (Houdt dus onze website in de gaten!) Wel kan ik alvast vertellen dat voor ieder team er een leuk aandenken zal zijn en dat we twee prijzen uit te reiken hebben. 1 voor het team dat de meeste baantjes zwemt en 1 voor het team dat het meeste geld weet te doneren. De opbrengst wordt verdeeld over de 4 teams en komt ten goede aan de Stichting Roparun!

Dus bent u hulpverlener of biedt u de mensen die ernstig ziek zijn uw hulp graag aan? Meldt u dan nu aan voor de Zwemmarathon! Het inschrijfgeld bedraagt €250,-

Hulpverleners te water!

Dit bericht is geplaatst in Actie 2012 met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op Zwemmarathon 2012

  1. Pingback: Let's Rock & Swimm..... | Ambulanceteam 115

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: