Welk pakket past bij u?

De Roparun is alweer enkele maanden achter ons en wij maken ons alvast klaar voor het komende seizoen. Dit zal de 8ste keer zijn dat het Ambulanceteam meedoet aan de Roparun. De eerste vergadering staat al gepland en er wordt al druk nagedacht over nieuwe acties. Er zijn al wat idee├źn opgesomd, maar die houden we nog even geheim.

Ondertussen wordt de website alvast klaargemaakt voor dit nieuwe seizoen. De sponsors van afgelopen jaar staan nog wel vermeld, maar in een verkorte versie. Zij moeten namelijk ruimte maken voor de nieuwe sponsors. Of gaan ze ons weer steunen?

Voor het komende jaar hebben we onze sponsorpakketten iets aangepast. Wat opvalt is de benaming van de pakketten. Geïnspireerd door een ander team (de kippenrenners) hebben wij leuke namen bedacht voor onze verschillende sponsorpakketten.

Bekijk zelf welk pakket er bij u past. Is het pakket pleister of pakket verband? Of wordt u onze nieuwe hoofdsponsor en kiest u voor Pakket Trauma Zorg? Uw hulp kunnen we hard gebruiken voor een succesvolle Roparun. Dus onze vraag aan u: Welk pakket past bij u?

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: