Open dag Brandweer Ridderkerk

Op 24 september a.s. organiseert de brandweer een Open Dag op brandweerkazerne Ridderkerk. Ook het Ambulanceteam is weer van de partij.

Na het succes op de opendag van de brandweer kazerne Metaalhof staan we ook op de opendag van de brandweer te Ridderkerk.

Tijdens deze dag zullen er diverse demonstraties plaatsvinden met onder andere vlam in de pan, kleine blusmiddelen en een aantal hulpverleningsdemonstraties door Brandweer, Politie en Ambulance. Ook krijgen de bezoekers de mogelijkheid om in een kantelsimulator plaatst te nemen en zich te bevrijden uit een voertuig dat op z’n kop ligt. Tevens zullen er diverse voorlichtingstands zijn waarbij de bezoekers zich kunnen laten adviseren over brandveilig leven.

Heb je altijd al een ambulance van binnen willen bekijken op een goede manier? En heb je ons gemist op de open dag van de kazerne Metaalhof? Kom dan naar Ridderkerk. Wij geven graag uitleg van onze apparatuur dat we bij ons hebben in de ambulance. Wij verkopen onze snoepjes en zullen meedoen met demonstraties van de brandweer!

De brandweermensen van de Kazerne Ridderkerk heten iedereen van harte welkom om te komen kijken!

Locatie: Kazerne Ridderkerk
Mr. Troelstrastraat 2, Ridderkerk
Tijdstip: 10.00 – 16.00 uur
Toegang: Gratis

Dit bericht is geplaatst in Actie 2012 met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: