Kinderen rennen voor de Roparun (2)

Vorige maand lieten we al weten dat we in samenwerking met 3 basisscholen een sponsorloop gaan organiseren. Op 20 april zullen de 3 basischolen van de wijk Fascinatio, de De VijfsterDe Wonderwind en De Ontmoeting met zo’n 420 leerlingen in de middag gaan hardlopen. Boven- en onderbouw gaan elk een eigen parcours rennen. De onderbouw zo’n 310 meter per rondje en de kinderen van de bovenbouw leggen een parcours af van 1000 meter per rondje. Momenteel laten de kinderen zich sponsoren door opa’s, oma’s, papa en mama en buren en overige familie en kennissen. De opbrengst komt via ons team ten goede aan de Roparun.

In ruil voor dit evenement zullen wij enkele voertuigen laten zien. Denk hierbij aan een ambulance, de MICU (Mobile Intensive Care Unit), een motorambulance, een Rapidresponder en mogelijk ook nog een zorgambulance of MMT auto. Wij proberen zo veel mogelijk uitleg te geven over de voertuigen en ons werk. Dit zal plaats vinden in de ochtend. In de middag gaan de kinderen een zware prestatie leveren tijdens de sponsorloop.

Kom dus zeker langs! Het is aan de Educatusstraat in Capelle aan den IJssel op vrijdag 20 april 2012.

In de ochtend staan de voertuigen ter bezichtiging voor de kinderen en tussen 13:00 en 15:00 uur moeten de kinderen aangemoedigd worden tijdens de loop! Dus graag tot ziens!

Dit bericht is geplaatst in Actie 2012 met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op Kinderen rennen voor de Roparun (2)

  1. Pingback: Sponsorloop Basisscholen Fascinatio | Ambulanceteam 115

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: