Hulpverleners te water!!!

Aanstaande zaterdag is het zover: de eerste editie van hulpverleners te water!

In samenwerking met 3 andere Roparun teams organiseren wij een zwemmarathon. 3 Roparun teams die allen werkzaam zijn binnen de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. (Facebook pagina) In het dagelijkse leven zijn wij dus al bezig met hulp te bieden aan mensen die dat nodig hebben. Hetzij als brandweerman het zij als ambulanceverpleegkundige. Vorig jaar is dit plan helaas in het water gevallen, maar dit jaar gaat het door!

Op zaterdag 21 januari om 19:00 uur geeft burgemeester Van Belzen (zelf uiteraard lid van het algemeen bestuur van de VRR) het startschot van dit evenement. Er zijn totaal 7 teams die zich hebben ingeschreven. En het zijn allemaal mensen die zich in het dagelijkse leven ook al inzetten voor onze medemens.

Te water zullen gaan: 2 Ambulanceteams van de VRR (van de ambulance en de meldkamer), 2 teams van de dialyse afdeling van het Maasstad Ziekenhuis, 1 brandweerteam van de VRR Hoek van Holland, 1 team vanuit de directie van de VRR en een team van de Politie Rotterdam-Rijnmond district West.

Deze teams zullen 12 uur lang in estafette vorm baantjes zwemmen in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad. De kantine van de ZPB is speciaal voor dit evenement geopend en de teams zullen onder andere gesteund worden door de fantastische band SHAKE! Overige verrassingen houden we nog even voor ons.

Maar iedereen is van harte welkom om de teams aan te moedigen, dus wees welkom en kom langs!

Dit bericht is geplaatst in Actie 2012 met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: